BEGA har kjøpt Aubrilam

Oppkjøp av majoritetsandelen i partnerselskapet AUBRILAM fra Frankrike

logo bega 100 blackAubrilam logo

 

 

To markedsledere samler kompetansen under ett tak: BEGA kjøper majoritetsandelen i det franske partnerselskapet AUBRILAM. Som en verdensomspennende produsent av armaturer har BEGA allerede opprettholdt et ekstremt vellykket systempartnerskap med AUBRILAM i nesten et tiår. Aubrilam er en globalt respektert produsent av gatemøbel-løsninger laget av tre, høykvalitets trelysmaster, samt pullerter i tre.

Den forventede utviklingen av urbaniseringstrender, og fritidsfokuserte livsstiler i voksende byer vil øke etterspørselen etter gatemøbler av høy kvalitet. Tre som et veldig bærekraftig naturmateriale vil spille en viktig rolle i dette, sammen med overbevisende belysningsløsninger. BEGAs oppkjøp av AUBRILAM var et logisk neste trinn for å tilby en portefølje som også er eksepsjonell på dette området. Filosofien til begge selskapene, samt enigheten om at bare ekstraordinær kvalitet og produktholdbarhet, var grunnlaget for det tidligere partnerskapet. Dette produktive samarbeidet er nå samlet under ett tak.

AUBRILAM vil forbli i markedet som en merkevare med en uavhengig produktportefølje - med samme antall ansatte. Soufyane Miloudi forblir administrerende partner i AUBRILAM; Turki Badeeb forblir som partner. AUBRILAM som merkevare har vært i markedet siden 1978 og har base i Clermont-Ferrand, med produksjonsanlegg i nærheten i Brioude.

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19