Lys i Mørket, Sandefjord

Lys i Mørket Lys i Mørket Jan Erik Enge

Tilleggsinformasjon

 • Lysdesigner: Jan Erik Enge
 • Elektroentrepenør: SVGS avd. Elektro
 • Belysningsansvarlig: Jan Erik Enge
 • Prosjektansvarlig: Jan Erik Enge
 • Beskrivelse:

   

  AKB Lighting AS har i samarbeid med elektroavdelingen på Sandefjord videregående skole, samt Sandefjord kommune, gjennomført et skoleprosjekt hvor målet var å lage et dynamisk lys show i Sandefjord sentrum.

  Park og idrettsetaten i Sandefjord sørget for strøm frem til installasjonen, samt fundamenter for montasje av armaturene.

  Første del av prosjekt var undervisning for elevene i lysberegningsprogrammet DIALux EVO, utført av vår sertifiserte DIALux instruktør Lars Gunnar Amundsen. Deretter hadde Jan Erik Enge en innføring i ESA2 programvare for DMX styring.

  Andre del av prosjektet var selve installasjonen i parken i Sandefjord. Elevene monteret utstyret i henhold til avtalte planer, og alt fungerte da bryteren ble slått på (til tross for frosne fingre og tær). Det var åtte minusgrader den dagen:)

  Det er benyttet belysningsutstyr fra BEGA, med styring via DALI protokollen. LED lyskastere 7651 og 7547 i fargene 3000 og 4000 Kelvingrader. Styringsutstyret er levert av Nicolaudie; DMX SLESA-U8 og Osram; DMX/DALI Converter.

  Det er lagt opp til forskjellige lysshow hver dag, med innlagte timesignaler hver time i helgene.

  Lysshowet vil være operativt i hele februar.

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19