Kletten Gang og sykkeltunnel Karusell (2050 x 900)
Holmestrand Brygge - Enebolig (2050 x 900)
Enebolig Eiksmarka - Fremhevet bilde
Oslo Lufthavn
InFlow Porsgrunn - Fremhevet bilde
Bilde
Bilde
Superparken, Tau Skole - Fremhevet bilde
Rud Svømmehall - Fremhevet bilde
Bilde
AKB Lighting Eksteriør 12 (2200 x 1200)
Stasjonen i Tønsberg - Fremhevet bilde
Bilde
Ila Trappa - Fremhevet bilde
Bilde
previous arrow
next arrow

Vi leverer kvalitetsprodukter til det profesjonelle markedet, det være seg kommunale bygg, flyplasser, jernbanestasjoner, forretningsbygg, svømmehaller, skoler, parker eller private hjem. Vi søker alltid etter bærekraftige løsninger med fokus på miljøvennlige produkter.

Våre belysningsplanleggere jobber daglig med arkitekter, lysdesignere, rådgivere, installatører og andre med utforming av belysningsanlegg og valg av armaturer.

Ombygning av eldre armaturer, med lyskilder som skal fases ut, har etter hvert blitt et spesialfelt for oss. Armaturhus av god kvalitet har ofte svært lang levetid, og kan være ønskelig å beholde også av estetiske grunner. Vi kan modernisere nær sagt alle type armaturer med ny energieffektiv LED-lyskilde og ønsket lys-styring. Enten ved at vi får armaturene inn til vårt verksted, eller at vi leverer en ny LED- innsats som monteres inn på plassen. Dette er et eksempel på en bærekraftig tilnærming som reduserer avfall, fjerner lyskilder med miljøskadelig innhold, reduserer energiforbruket og sørger for et bedre miljø.

Tips og inspirasjon

Innfelte downlights

Innfelte downlights

Lysdesign prinsipper God lyssetting handler om å sette lys på rett plass, planlegge nøye hvilke type lys og hvor det skal bli…

Les mer

Skinnebelysning

Lineært skinnebelysning er en fleksibel løsning, spotter som kan vinkles til flere sider. Det er enkelt og som oftest økonomisk å installere….

Les mer
Utenpåliggende lys

Utenpåliggende lys

Utenpåliggende spots kan være et alternativ for downlights der det ikke er mulig med innfelling. Fordelen ved bruk av utenpåliggende spots er…

Les mer

AKB Lighting AS er et import- og distribusjonsfirma i elektrobransjen innenfor produktområdet belysning.

Kontakt

33 48 61 70

Hovedkontor i Sandefjord:
AKB Lighting AS
Søndre Kullerød 6
N-3241 Sandefjord

Org.nr. 947504614MVA