LED System Pullerter

Miks and match

 99770 01.pr     84680 01.pr     99862 01.pr     84623 01.pr

De tekniske kravene som armaturene må møte øker hele tiden, spesielt når det gjelder planlegging av belysningssystemer i alle former og størrelser. For eksempel bør det være mulig å bytte til armaturer med bevegelsessensorer, for å sikre trafikkveier med nødbelysning i tilfelle strømbrudd, eller å plassere dem med ekstra stikkontakter eller lyskaster.

Les mer: LED System Pullerter

BEGA - Collection BOOM

BOOM-kolleksjonen er et utvalg armaturer håndlaget av kobber, støpt bronse, messing, støpt aluminium og håndblåst glass ved hjelp av tradisjonelle metoder.

 BOOM bs 1900x700

Les mer: BEGA - Collection BOOM

Jobbe hos oss?

Salgskonsulent for gate- og veibelysning

Vi samarbeider tett med vår danske leverandør Focus Lighting, som har 30 % markedsandel på LED gatelys i Danmark (www.focus-lighting.dk). Nå ønsker vi å ta et godt jafs av det norske markedet.

Har du erfaring fra elektrobransjen og sans for god belysning? Har du erfaring med salg mot det offentlige? Til fast nyopprettet stilling søker vi vår nye prosjektselger!

Les mer: Jobbe hos oss?

Street/Urban fra Focus Lighting AS

Bybilde rev

Nyx, Peak, Becco og Sky produseres i Danmark på Focus' egen fabrikk.

Skandinavisk enkel design som skaper rom og fin stemning. Velegnet til å skape trygghet for de mennesker dom benytter byrommet, sykkelstien eller boligområdet.

Les mer: Street/Urban fra Focus Lighting AS

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19