Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING FOR AKB LIGHTING AS

Ditt personvern er viktig for AKB Lighting AS, og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger i AKB Lighting AS skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket.

Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

Daglig leder i AKB Lighting AS er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene som utføres av AKB Lighting AS.

Vår behandling av personopplysninger

Vi samler inn og bruker følgende data i forbindelse med kjøp og service på våre produkter
• Firmanavn
• Kontaktperson
• Postadresse/gatenavn
• Postnummer, -sted og land
• E-postadresse
• Mobilnummer
• Kjøpshistorikk

Vi oppbevarer din kjøpshistorikk for å kunne løse reklamasjons- og angrerettssaker, for å oppfylle regnskapslover samt for din historiske oversikt.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Vi vil oppbevare personopplysningene så lenge det er nødvendig for å ivareta kundeforholdet. Og/eller for å oppfylle lovpålagte plikter i henhold til følge regnskapsloven.
Så lenge det ikke er i konflikt med lover og plikter vi må forholde oss til, vil vi slette eller endre personopplysningene dine dersom du fremsetter et ønske om det. 

Får andre tilgang til dine personopplysninger?

Vi deler dine personopplysninger med enkelte tredjepartsleverandører:

• Mamut for utvikling og vedlikehold av og ERP løsning
• Comtech AS for oppbevaring og vedlikehold av servere, datalinjer og hardware
• Kredinor ved inkassosaker
• Apsis for mailutsendelse
• Mamut ved kjøp i vår nettbutikk

Hvor lagres dine personopplysninger?

Personopplysninger som behandles av AKB Lighting AS lagres på servere i Norge. Vi overfører ikke personopplysninger til land utenfor EU/EØS.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i, korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder deg selv, eller til å protestere mot behandlingen samt rett til dataportabilitet.
Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.
Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket ønsker vi at du tar kontakt med oss (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).
Du har også mulighet til å klage til Datatilsynet (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Web under utvikling

Vår nettside er under utvikling.

Skulle du ikke finne fram til det du ønsker, vennligst ta kontakt med oss.

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19