Bega systempullert. Gjennomkjøringsbeskyttelse

 

Krasj 1

"Crashtest-Service GmbH" i Münster, Tyskland, er en sertifisert testmyndighet for sikkerhetsregulering. BEGAs gjennomkjøringsbeskyttelse ble testet og godkjent for et kjøretøy på 7,5 tonn i 50 km/t.

Krasj 2

Følg link for å se video som dokumenterer kollisjonstesten: BEGA LED-systempullert stopper en lastebil som kjører i 50 km/t, uten å bli revet ut av forankringen - kjøretøyet er satt ut av spill etter kollisjonen.

BEGA systempullertrørene med gjennomkjøringsbeskyttelse er installert på nøyaktig beregnede forsterkede fundament og deres interiør består av armert betong.

Krasj fundament

BEGA overleverer konstruksjonsplanene for de stasjonære beskyttelsesfundamentene, på hvilke LED-systempullertene blir installert. BEGAs armaturer med gjennomkjøringsbeskyttelse kan da på en pålitelig måte motstå spenningskrefter av en kjøretøypåvirkning.

Armaturrørene, med en diameter på 265 mm, gir en effektiv og sertifisert beskyttelse mot lastebiler med en totalvekt på opptil 7,5 tonn.

Rørene er også tilgjengelige i en firkantet versjon med en kantlengde på 220 mm. De tilbyr sertifisert gjennomkjøring for personbiler med en totalvekt på opptil 1,5 tonn.

Light + Building 2018

18. - 23. mars 2018 i Frankfurt Am Main.

Vi er tilstede alle dager.

Kontakt oss for avtale om møte, omvisning eller produktinformasjon.

Jobbe hos oss?

Salgskonsulent for gate- og veibelysning.

Interessert? Klikk her

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19