SKY fra Focus Lighting sprer lys i Svendborgs gågater

I forbindelse med renovering av belysningsanlegget har man fjernet gamle wireopphengte armaturer og erstattet dem med parkarmaturer. Man har således åpnet opp for himmelrommet og fått lys og luft ned i gatene. Med de rundstrålende SKY parkarmaturer har man samtidig fått en stemningsskapende belysning, som fremhever de sjarmerende omgivelser og skaper en hyggelig atmosfære i gatene.

SKY Svendborg1

I Svendborg kommune har man lagt vekt på at SKY Park gir samme synsinntrykk i tent og slukket utgave, og at lyset er behagelig uten generende blending. Sky Park oppfyller kravene i kraft av sitt design og prinsippet med indirekte lys. Lyskilden i bunnen av armaturet belyser reflektoren i toppen, og lyset kastes ut på omgivelsene, men avgrenses av takplaten. Dessuten har det naturligvis vært vigtig for kommunen at armaturets design passer til bymiljøet med handelsgater, torg og plasser.

SKY Svendborg2

AART Designers, som står bag Sky Park, har tilstrebet et design med slanke linjer og et enkelt, lettforståelig uttrykk. Det enkle design virker diskret og elegant, og armaturet passer på den måte i mange forskelligartede miljøer.

SKY Svendborg3

Se flere bilder fra samme prosjekt hos Focus Lighting AS

Koronastatus

AKB Lighting AS har normal drift i dagens Korona-situasjon.

Våre salgsmedarbeidere jobber fra hjemmekontor, og vår backoffice er 100% operativ, som normalt.

Vi har ingen avvik fra våre leverandører.

Våre samarbeidspartnere skal forvente normal respons for sine oppdrag.

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19