Elegant Duolare med to nye spotlights; Act og Tuto.

Duolare, 2-tennings skinne for 230V, er nå tilgjengelig i pulverlakkert sort farge, som gir en mer stilfull eleganse. Med Act og Tuto, presenterer Bruck nå to nye LED spotlights, laget av sofistikert presstøpt aluminium, som kan monteres direkte i skinnen.

 Duolare sort skinne

Duolare - 2-tenningsskinne for 230V


 

Act sort for Duolare

ACT DLR - Fremhevende belysning.

Den roterbare "Act" viser seg å være ideell hvis det du ønsker å belyse skal stå i sentrum for oppmerksomheten. Strålingsvinkelen er på 2x40 grader med varmhvit farge (2700K) Armaturen er tilgjengelig i fargene våtlakkert hvit eller pulverlakkert sort, i tillegg til chrome høyglans overflate, og den trekker kun 14W, for å yte tilsvarende som 75W glødelampe. Dette gjør sitt til at den ikke bare er velegnet til bruk for å fremheve bilder, skap og hyller, men den er også miljøvennlig.


 

Tuto sort for Duolare

TUTO DLR - Bredstrålende belysning

LED spotlight "Tuto" gjør også jobben sin rimelig uten å skade miljøet. Den har bred utstrålingsvinkel på 120 grader, og bader dermed valgte objekter i en stor mengde lys. Tuto er også den ideelle energibesparende spotlight som lyser opp møbler med et koselig og justerbart lys uten å bruke mye strøm. Tuto trenger bare 10 watt for å yte samme effekt som 60W glødelampe. "Tuto" er også tilgjengelig med en svært blank og forkrommet overflate, våtlakkert i hvitt eller pulverlakkert i svart.

Koronastatus

AKB Lighting AS har normal drift i dagens Korona-situasjon.

Våre salgsmedarbeidere jobber fra hjemmekontor, og vår backoffice er 100% operativ, som normalt.

Vi har ingen avvik fra våre leverandører.

Våre samarbeidspartnere skal forvente normal respons for sine oppdrag.

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19