"Lys i mørket" - et skoleprosjekt

AKB Lighting AS har i samarbeid med elektroavdelingen på Sandefjord videregående skole, samt Sandefjord kommune, gjennomført et skoleprosjekt hvor målet var å lage et dynamisk lys show i Sandefjord sentrum. Se resultatene her!

L1000446 1024x576

Første del av prosjekt var undervisning for elevene i lysberegningsprogrammet DIALux EVO, utført av vår sertifiserte DIALux instruktør Lars Gunnar Amundsen. Deretter hadde Jan Erik Enge en innføring i ESA2 programvare for DMX styring.

L1000544 1024x576

Andre del av prosjektet var selve installasjonen i parken i Sandefjord. Park og idrettsetaten i Sandefjord sørget for strøm frem til installasjonen, samt fundamenter for montasje av armaturene. Elevene monteret utstyret i henhold til avtalte planer, og alt fungerte da bryteren ble slått på (til tross for frosne fingre og tær). Det var åtte minusgrader den dagen:)

Produkt Bega 7547   Produkt Bega 7651   Produkt SLESA U8

Det er benyttet belysningsutstyr fra BEGA, med styring via DALI protokollen. LED lyskastere 7651 og 7547 i fargene 3000 og 4000 Kelvingrader. Styringsutstyret er levert av Nicolaudie; DMX SLESA-U8 og Osram; DMX/DALI Converter.

Det er lagt opp til forskjellige lysshow hver dag, med innlagte timesignaler hver time i helgene. Se resultatene her.

Lysshowet vil være operativt i hele februar.

Koronastatus

AKB Lighting AS har normal drift i dagens Korona-situasjon.

Våre salgsmedarbeidere jobber fra hjemmekontor, og vår backoffice er 100% operativ, som normalt.

Vi har ingen avvik fra våre leverandører.

Våre samarbeidspartnere skal forvente normal respons for sine oppdrag.

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19